Skip to main content

МОСКІТНІ СІТКИ

ВИБІР МОСКІТНИХ СІТОК

Наша компанія Віконний дизайн пропонує вам антимоскітну розсувну систему виробництва італійської компанії Genius.

Вона призначена для закриття дверних прорізів і лоджій, а також мансард і веранд заміських будинків.

Сітка плісе виконана з матеріалу стійкого до зовнішніх впливів і за рахунок складок стійкого до вітрових навантажень.

Максимально допустимий розмір проєму для встановлення сітки плісе по ширині 4000 мм по висоті 3200 мм.

У конструкції сітки передбачений низький поріг — 6,3 мм, стандартний — 14,3 мм, що робить її зручною при експлуатації.

Матеріал сітки — чорного кольору, алюмінієва рамка може бути білого, коричневого та іншого кольору під дерево (наприклад золотий дуб, світлий дуб).

Термін виготовлення 5-10 робочих днів.

Москітна сітка плісе

В нас Ви можете замовити москітну сітку
(протимоскітну сітку) на вікна та двері.

Пропонуємо такі москітні сітки:

Протимоскітна сітка на вікна (віконна рамочна сітка)

Рамочна протимоскітна сітка підходить до всіх типів металопластикових вікон та до вікон з євробрусу.

Важливою особливістю конструкції наших рамочних сіток є те - що у вікнах не потрібно висвердлювати отворів для її кріплення - сітка кріпиться за допомогою кронштейнів і встановлення займає лише декілька хвилин а з інструментів потрібна лише хрестовидна викрутка.

Також рамочну антимоскітну сітку можна встановити на вікна з алюмінію, алюмінієві лоджії та на старі дерев′яні вікна (в такому випадку використовується додаткове ущільнення для уникнення щілин).

На ваше замовлення ми виробляємо рамочні сітки з білою та коричньовою рамкою з алюмінію, сама сітка сірого кольору з пвх матеріалу, розмір ячейок 1 мм, це оптимальний розмір, який дозволяє захистити приміщення від комарів та мошок, але при цьому уникнути значного затемнення вашої кімнати (затемнення не більше 15-20 відсотків від прозорого чистого вікна). Додатковим позитивним моментом є те, що сітка на вікні служить також певною мірою фільтром від пилюки, тополиного пуху та ін.

віконна рамочна москітна сітка

Протимоскітна сітка на двері (дверна рамочна сітка)

Рамочна дверна антимоскітна сітка на петлях, відкривна — виготовляється з більш широкого алюмінієвого профілю 17*25 мм та оздоблюється петлями, защіпкою та ручками.

Встановлюється на балконні та вхідні двері, інколи на вікна (при потребі частого відкривання). Для встановлення таких сіток на балконі потрібно врахувати щоб балкон мав достатню ширину для можливості відкриття сітки, також слід врахувати що місце за дверима має бути вільним, а на рамі вікна або дверей до відкоса потрібна мінімальна відстань 1-1,5 см для закріплення петель та защіпки.

Найдорожчою та функціональною частиною даної конструкції є петлі, тому що вони виконують не тільки роль кріплень, але ще й доводчиків. Таким чином Ви ніколи не забудете її закрити.

Якщо такої можливості немає можна встановити ролетну москітну сітку або розсувну протимоскітну сітку — плісе.

Можливість встановлення в будь-яких приміщеннях (громадського харчування, лікарень, дитячих садків) та напіввідкритих майданчиках (тераси, альтанки);

Дверна рамочна москітна сітка

Москітні сітки плісе (розсувні)

Москітна сітка плісе – зручна розсувна антимоскітна система для дверей та вікон, що служить захистом від усіх видів комах та пилу. Конструкція є рамою з алюмінієвих профілів, в якій переміщається плісироване полотно сітки. Полотно складається гармошкою і ховається у непомітний паз.

Рама сітки складається з бічних напрямних шириною 40 мм і верхньої напрямної шириною 30 мм. Висота конструкції до 3-х м. та довжина до 12 м.

Рухомий профіль має паз, за який можливо вхопиться і легко переміщати полотно сітки разом із профілем у різні боки.

Полотно сітки плісироване, із глибиною складки від 10 мм. У зібраному вигляді дуже компактний і майже непомітний.

Розсувна москітна сітка плісе

Протимоскітна сітка рулонна

Рулонна москітна сітка є полотном, скрученим і поміщеним у герметичний алюмінієвий корпус.

Це робиться для того, щоб усередину не потрапили сторонні тіла та різного роду забруднення, а саму сітку не довелося демонтувати на часи холодів.

Короб для зберігання сітки прикріплюється над вікном, що дуже зручно для зберігання пристрою.

Закріпити ролетну москітну сітку можна як із зовнішнього, так і з внутрішнього боку вікна.

Профілі покриваються шаром захисної фарби, яка оберігає каркас від корозійних процесів, ультрафіолетових променів та перепадів температур.

Москітна сітка рулонна

Характеристики протимоскітних сіток:

• Виконані з рами (екструдований алюмінієвий профіль, з'єднаний втиснутими кутниками, стійка до корозії, перепадів температур та різних хімічних впливів) та скловолокна (фіберглас — міцний полімерний матеріал стійкий до всіх видів зовнішніх атмосферних дій) сірого кольору, розмір комірок якого 1х1 мм.

• Дає ефект «невидимого захисту»: не створює бар’єру для доступу і циркуляції свіжого повітря та забезпечує нормальну видимість і всі переваги відкритого вікна.

• Змонтовані в отворах вікон (дерев'яних, ПВХ, алюмінієвих) за допомогою затискачів з пружинками або металевих пластинок.

• Сітки не складають ніяких труднощів при монтажі та дозволяють без проблем користуватися вікнами та дверима.

• Легко знімаються в зимовий період.

• Її можна мити й чистити в домашніх умовах. Скловолокно та алюмінієві профілі легко очищаються від жиру й бруду, причому чищення достатньо проводити два рази на рік, наприклад, навесні й восени.

• Охороняють від будь-яких комах, забезпечуючи спокійний сон і відпочинок.

• Мають естетичний вигляд, а також є міцними, еластичними та надійними, а найголовніше – недорогим.

• Колір рамки москітної сітки в стандартному виконанні — біла або коричнева.

Антимоскітні сітки можна встановити, як на металопластикові вікна й двері, так і на дерев’яні євровікна, а також на алюмінієві розсувні балкони чи лоджії.

Компанія «Віконний дизайн» у своєму асортименті має кілька видів антимоскітних сіток – це рамкові, рулонні та дверні сітки.

Рамкові сітки – найбільш поширений та недорогий тип москітної сітки, представляє собою сітку, розтягнуту на алюмінієвій рамі. В цьому випадку сітка нерухомо кріпиться із зовнішнього боку вікна, при цьому саме вікно легко відчинити чи помити, а рамка залишається на вікні з весни до осені чи навіть цілий рік. Очевидні плюси — низька вартість, легкість виготовлення, встановлення й знімання, простота догляду. Основні вимоги до таких систем — це достатня твердість і пружність рамного профілю, щоб натяг полотна сітки залишався по всій площі незмінним. У конструкціях середніх і більших розмірів додатково використовують середній поперечний підсилювальний профіль.

Рулонні сітки — москітні сітки, які легко змотуються в короб ззовні вікна, коли робота системи не актуальна або не потрібна постійна експлуатація протимоскітної сітки. Таким чином, можна запобігти ранньому зношуванню полотна сітки, що, в остаточному підсумку, збільшить термін її експлуатації, відповідно ремонт і заміну виробів потрібно буде робити значно рідше.

Дверні москітні сітки, що пропонує компанія «Віконний дизайн» (Львів), можна встановити на балконі або в заміському будинку. Зовні вони нагадують віконні протимоскітні сітки, але виготовляються з більш міцного профілю з розтином 17х25 мм. Дверний профіль для москітної сітки  так само як і віконний виготовлений з алюмінієвого сплаву й емальований кольоровою емаллю.

Існування людини завжди супроводжувалося боротьбою з комахами, з цими маленькими, всюдисущими й кровожерливими створіннями. Звичайно, на відкритому просторі перевага останніх беззаперечна, але у своїй домівці, людина може протистояти атакам комах з високою ефективністю. Маючи у своєму арсеналі хімічні засоби, хитромудрі липкі плівки й найсучасніші досягнення технічного прогресу, інноваційні прилади з автоматичним ввімкненням, людина має багато шансів на здобуття перемоги.

Та не потрібно забувати й про шкоду від таких засобів для здоров’я людини. Крім того, для збільшення ефекту від вживання хімікатів Ви, можливо, закриваєте вікна, тим самим позбавляючи себе припливу свіжого повітря в спекотний день або задушливу ніч. З появою сучасних віконних систем видозмінилися й конструкції захисту від проникнення комах у житло через віконний проєм — антимоскітні, протимоскітні, москітні сітки – це деякі із загальновживаних назв таких виробів.

Як відомо, будь-яку проблему простіше попередити, ніж усувати її наслідки. Використовуючи антимоскітну сітку, Ви можете забути про хімічні засоби боротьби з комахами, що проникли у Ваше житло та отримати додаткові переваги, такі як свіже повітря, та фільтр від пилюки, тополиного пуху та інших алергенів.


Компанія «Віконний дизайн» (Львів) пропонує Вам антимоскітні сітки власного виробництва, що відзначаються високою якістю матеріалів. В нас Ви зможете замовити протимоскітні сітки на вікна та двері будь-якого розміру. Протимоскітна сітка є найкращим способом захисту приміщення від різноманітних комах, які з'являються в весняно-осінній період, також вони затримують пух, пилюку, пилок рослин, що забезпечує відмінний захист для людей, які страждають на алергію.


Антимоскітні сітки встановлюють і в міських квартирах, на балконах, терасах, і в заміських будинках, вони прослужать Вам досить довгий термін, декілька років при правильній експлуатації, навіть, якщо не знімати їх взимку.

Записатися на замір

Для запису на замір, заповніть контактну форму, або напишіть нам на viber

Виїзд фахівця – безкоштовно!

Тільки після проведення професійного вимірювання можна розрахувати точну вартість виробів. Залишіть заявку на безкоштовний замір зараз. Ми передзвонимо Вам для узгодження часу приїзду майстра.

Від правильного виміру залежатиме якість встановлення та термін подальшої служби виробів. За рахунок впевненості у високій кваліфікації наших фахівців, ми можемо гарантувати точність здійснених вимірів. Для вас це означає, що всі можливі нюанси будуть враховані. Це і конструктивні особливості будови, і кліматичні умови, і ваші побажання.

Для Вас персональний менеджер здійснить візит в будь-який зручний для Вас час, проведе всі необхідні виміри і зможе повністю оформити замовлення відразу ж, позбавивши Вас від необхідності відвідувати офіс. Більш того, сплативши замовлення в день виміру, Ви заощадите гроші, отримавши додаткову знижку - 3%

Компанія "Віконний дизайн" м.Львів вул. Антоновича 138 Б

+380931704730 +380673143804

Віконний дизайн

Я буду радий допомогти Вам із будь-яким питанням.

+380978713180