Skip to main content

Підвіконня від компанії "Віконний дизайн"

Вибір підвіконня - Яке підвіконня обрати

Яке підвіконня вибрати, які види підвіконь існують, і якими якостями вони володіють? На ці та інші питання Ви отримаєте відповіді на нашому сайті.

Підвіконня, підвіконня з штучного каменю, Вибір підвіконників

Компанія «Віконний дизайн» пропонує широкий вибір підвіконня у Львові. Підвіконня преміум класу: з каменю Агломармур; з дерева Верзаліт (Werzalit), Топаліт (Topalit); з пластику (ПВХ) Данке (DANKE), Мюллер (Moller), підвіконня середнього цінового сегменту: Данке Стандарт (STANDARD), Кристалі (Crystalit), Пластоліт (Plastolit) також пропонуємо дешеві підвіконня з  пластику:  Данке Комфорт (KOMFORT), Крафт (KRAFT). Кожне з представлених нами підвіконь характеризується унікальними фізико механічними властивостями.

Підвіконня є невід’ємним аксесуаром будинку, виконує функції: полички для квітів, підставки для книг, місцем для сидіння, відпочинку обмежуються у використанні лише уявою, саме тому компанія «Віконний дизайн» пропонує широкий вибір підвіконь з каменю, дерева, пластику понад 100 різних кольорів та декорів.

 У нас знайдете підвіконня всіх цінових категорій: преміум класу: з каменю - Агломармур; з дерева - Верзаліт (Werzalit), Топаліт (Topalit); з пластику - (ПВХ) Данке (DANKE), Мюллер (Moller), підвіконня середнього цінового сегмента: пластик - Данке Стандарт (STANDARD), Кристаліт (Crystalit), Пластоліт (Plastolit), також дешеві підвіконня економ класу з  пластику:  Данке Комфорт (KOMFORT), Крафт  (KRAFT), Ріф (Rif). Кожне з представлених підвіконь характеризується унікальними фізико-механічними властивостями, недоліками та перевагами.

Важливо. Підвіконня - це обов'язковий елемент конструкції віконного блоку, що впливає на тепло заощадження, красиве і стильне доповнення інтер'єру приміщення, функціональна деталь, що забезпечує додаткову площу. Підвіконня бувають двох типів - повнотілі (мармурові, гранітні, з ДСП, масиву дерева і т.п.) і екструдовані (екструдований ПВХ з різноманітними покриттями). Щоб дізнатись детальніше телефонуйте або читайте у нас на сайті про те чи інше підвіконня. По збереженню тепла кращі повнотілі підвіконня камінь та дерево пластикові (екструдовані) у цьому плані дещо поступається.

1.Термін виготовлення:

Пластикові 1-2 робочих дні. Верзаліт (Werzalit) 3 робочих дні. Топаліт (Topalit) 5 робочих днів. Кам’яні підвіконня (Агломармур) 1-3 тижні в залежності від складності та інших умов (уточняти в офісі).

2.Як замовити?

2.1 Дистанційний варіант: Ви - відправляєте на пошту розміри та назву підвіконня який вас цікавить. Ми - називаємо ціну по вашому об’єму робіт. Ви - скидаєте аванс 70%. Ми - виконуємо замовлення в обговорений термін. Ви - забираєте підвіконня зі складу чи ми доставляємо його вам, ви доплачуєте залишок та ми надаємо вам гарантійні документи.

2.2 Фактичний варіант: Ви телефонуєте чи завітали до нас. Згідно з ваших розмірів ми робимо прорахунок (при потребі відправляємо замірника). Підписуємо контракт ви сплачуєте аванс. Ми виконуємо замовлення - ви сплачуєте залишкову суму.

Загальні рекомендації при виборі підвіконня:

Зазвичай підвіконня запускається у відкоси 3-4 см. Підвіконня не має повністю перекривати батарею, щоб не порушувався мікроклімат і запобігти появі конденсату на вікні.

Теплоізоляція підвіконня: 1 місце камінь (з рахунок високої щільності матеріалу), 2 місце дерево (з рахунок відносно високої щільності матеріалу) і на 3 місці пластикові підвіконня.

За більш детальною інформацією звертайтесь до наших фахівців. Обирайте надійні підвіконня з компанією «Віконний дизайн»

  • Дерев'яні підвіконня Werzalit або Topalit

    Дерев'яні підвіконня

    Дерев'яні підвіконня Werzalit або Topalit
  • Пластикові підвіконня

    Пластикові підвіконня

    Підвіконня з ПВХ
  • Підвіконня з каменю

    Підвіконня з каменю

    Підвіконня з штучного або натурального каменю

    Записатися на замір

    Для запису на замір, заповніть контактну форму, або напишіть нам на viber

    Виїзд фахівця – безкоштовно!

    Тільки після проведення професійного вимірювання можна розрахувати точну вартість виробів. Залишіть заявку на безкоштовний замір зараз. Ми передзвонимо Вам для узгодження часу приїзду майстра.

    Від правильного виміру залежатиме якість встановлення та термін подальшої служби виробів. За рахунок впевненості у високій кваліфікації наших фахівців, ми можемо гарантувати точність здійснених вимірів. Для вас це означає, що всі можливі нюанси будуть враховані. Це і конструктивні особливості будови, і кліматичні умови, і ваші побажання.

    Для Вас персональний менеджер здійснить візит в будь-який зручний для Вас час, проведе всі необхідні виміри і зможе повністю оформити замовлення відразу ж, позбавивши Вас від необхідності відвідувати офіс. Більш того, сплативши замовлення в день виміру, Ви заощадите гроші, отримавши додаткову знижку - 3%

    Компанія "Віконний дизайн" м.Львів вул. Антоновича 138 Б

    +380931704730 +380673143804

    Віконний дизайн

    Я буду радий допомогти Вам із будь-яким питанням.

    +380978713180